Clean Factory blir en del av Northclean

Genom förvärvet av Clean Factory stärker Northclean sitt erbjudande mot privata företagskunder i Stockholmsregionen. 

clean-factory-ledning

Clean Factory grundades redan 1997, och riktar sig mot privata kunder inom företagsstädning och hemstädning, huvudsakligen i Stockholmsområdet. Bolaget omsätter drygt SEK 50m och har ca 130 anställda.

Clean Factory är ett välskött och stabilt bolag med lång närvaro i städbranschen, med trogna kunder som sköts av lojala och erfarna anställda. Vi har en stark tro på att bolaget kommer att fortsätta att utvecklas positivt och vi hoppas att vi som nya ägare kommer att kunna bidra i detta”, säger Kristian Holmström, Northclean och ny styrelseordförande i Clean Factory.

Förvärvet av Clean Factory kompletterar Northcleans andra gruppbolag väl, med en förstärkning inom bland annat privat företagsstädning i Stockholmsregionen.

Northclean är ett väldigt bra hem för Clean Factory i dess fortsatta utveckling. Vi ser att det finns tydliga fördelar med affären både för våra kunder samt våra anställda”, säger Lars Tunberg, tidigare huvudägare till Clean Factory.

Vi ser fram mot att ingå i ett större sammanhang, med spännande och förbättrade möjligheter till vidareutveckling av vårt kunderbjudande, vår kompetens och marknaden” berättar Mattias Åberg, VD på Clean Factory.


För mer information, kontakta:
Kristian Holmström, styrelseledamot för Northclean, 0702 72 49 54
Mattias Åberg, VD för Clean Factory, 0708 58 12 10

Northclean bildades våren 2022. Kärnan i Northclean är de verksamhetsdrivande bolagen som gruppen består av tillsammans med dess drivna entreprenörer och anställda. Bolagen i Northclean arbetar under egna, väletablerade varumärken och fortsätter bygga på styrkorna och etablerade marknadspositionerna som de har. Northclean ägs och drivs i partnerskap med entreprenörerna och anställda, ledningsteam och styrelse samt investmentbolaget Litorina.